EEN SPRONG ALS FREELANCER

Mijn eerste jaren ervaring heb ik opgedaan als vaste werknemer in enkele internationale bedrijven. Ik kreeg er de kans mij te bewijzen en vooral om door te groeien. Ik heb mogen proeven van verschillende functies met all-round administratieve taken. Maar ook het commerciële was op mijn lijf geschreven, en dat in combinatie met mijn talenkennis, bracht me naar management ondersteunende functies.

Al gauw werd het mij duidelijk dat ik nog meer in mijn mars heb en dat ik graag meer dan 1 bedrijf wil verder helpen. Dagelijks zijn er zelfstandigen en kleine bedrijven die de focus niet op het belangrijkste van hen bestaan kunnen richten, door de vele tijd dat hun administratie in beslag neemt. Daarom heb ik besloten een sprong als freelancer te wagen en mijn expertise op all-round administratieve ondersteuning aan te bieden.

ADMINISTRATIE

HULP NODIG BIJ JE ADMINISTRATIE?

COPYWRITING

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

Ieder mens is een uniek wezen met een eigen talent, capaciteit en ervaring, maar ook een limiet. Daarom is het zo belangrijk om samen te werken en zo het limiet te verhogen.