Stefanie Spessart

DENK GROOT OM TE GROEIEN

Waar ik vroeger dacht dat ik het wel alleen kon, zal ik nu meer mijn visie delen met anderen en ga ik grootser nadenken. Het groots nadenken zet me dan ook aan tot samenwerkingen waarvan ik niet eerder heb durven dromen en deze samenwerking zorgt ervoor dat ik steeds meer groei. Ik sta niet stil bij wat er was, ik kijk vooruit en ik durf mijn droom na te gaan. Maar ik doe het samen en niet meer alleen.

WAAR HET PIJN DOET, BIED IK MIJN HULP AAN

Als allround administratieve hulp kan ik overal inspringen waar het nodig is. Weg met de zorgen omtrent het vele werk, focus op de belangrijke zaken. Ik neem het van je over en haal de achterstand in no time in. Heb je teksten nodig voor je website of interne mailing? Met mijn vlotte pen stuur ik deze heel snel uit.

Diensten

MIJN ENGAGEMENT OM MIJN KLANTEN TE HELPEN, HELPT MIJ OOK MIJN NETWERK UITBOUWEN

Klantentevredenheid staat op nummer 1. Samen sterk is een troef die ik uitspeel. Samen bereik je meer dan alleen en wanneer ik me dan ook inzet in jouw bedrijf ga ik voor verbetering, vooruitgang en afwerking. Wanneer ik jouw help, zal jij mij uiteindelijk ook helpen. Klantentevredenheid zorgt voor mijn groei en opbouw van een steeds groter netwerk.

Referenties

G-zien

“Een mooie website stelt helemaal niks voor zonder een goede tekst, daarom werk ik heel graag samen met Stefanie. Ze legt de focus op de doelgroep van iedere website en doorgrond de nodige info om alles in goede orde op te stellen. Ze heeft kennis van zaken en levert de teksten vlot aan. Ik hoef me ook geen zorgen te maken over copy/paste en het klaarzetten van de teksten in het platform. Zij draagt graag zorg voor haar teksten en mijn klanten zijn zeer tevreden.

Een mooie samenwerking die zeker nog even mag duren.”

GUUS • ZAAKVOERDER

EEN VISIE OM TE DELEN…

PARTNERS EN SAMENWERKINGEN